.

Abonativa prin e-mail:

ISD25120 circuit de inregistrare redare audio

Utilizand circuitul integrat ISD25120, circuit integrat fabricat de special pentru a memora si reda un semnal audio de cu o durata de pana la 120 de secunde. Circuitele din seria ISD25xx sunt special concepute pentru a oferi calitate ridicata de înregistrare / redare in mai multe variante te timp 45, 60, 75, 90 şi 120 de secunde.
Înregistrările sunt stocate intr-o memorie nonvolatila.
Pentru a înregistra un mesaj, va trebui pozitionat comutatorul Record/Play in pozitia Record siapasat si eliberat butonul Start/Pauza. In momentul in care inregistrarea este activa Led-ul 1 va ilumina . In momentl in care se doreste oprirea inregistrarii, este necesara apasarea utonului Start / Pauza .
Dacă doriţi să înregistraţi un alt mesaj trebuie doar să apăsaţi pe butonul Start / Pauză din nou.
In momentul in carese vor asculta mesajele, va fi redat doar un singur mesaj , pana in momentul in care se va apasa butonul Start /Pauza , moment in care se va reda automat urmatorul mesaj inregistrat . Dacă este apasat butonul reset poiner-ul adresei interne va fi deplasat la inceptul memoriei . Chiar dacă circuitul este nealimentat mesajele înregistrate nu vor fi distruse.

Schema Electronica: 
ISD25120 circuit de inregistrare redare audio
Circuite Electronice: 

Add new comment